dinsdag 21 mei 2019

dinsdag 21 mei, eerste vakantie dag 2019

Tja en toen was het ineens al dinsdag.

Eigenlijk zouden we vrijdag al weg gaan maar omdat Dea d'r vader nog in het ziekenhuis ligt hebben we besloten om eerst naar Ermelo te gaan en dan zondag verder te kijken hoe het gaat.
en ja dan ben je toch nog thuis en hebben we op een goede manier werk kunnen overdragen en iets meer rust genomen voor we vertrekken. Dea heeft thuis van het weekend de boel aan kant gemaakt (want anders hadden we helemaal niet kunnen vertrekken)

we vertrokken om 11.45 vanaf KO-AR en zijn in een rustig tempo via de snelweg naar Ermelo gereden, ehuuu de snelweg? Yep op de dijk Enkhuizen Lelystad probeerde iemand in te halen terwijl er geen ruimte was dus de dijk was tot minimaal 12.00 gestremd. omdat we deze week nog enkele keren naar Pa gaan hebben we ook de Volvo mee, zo zijn we iets mobieler dan dat we steeds de camper moeten inruimen en daarmee op pad gaan.

eenmaal aangekomen op de camping blijkt dat iemand uit Groningen denkt dat als je plek 7 bespreek en het is rustig op de camping dat je dan ook recht hebt op plek 8. we knopen het gesprek aan maar hebben al snel door dat hij niet van plan is om zijn camper op z'n eigen plekkie te zetten. ik was het al snel zat en ben in draf naar de receptie gelopen daar keurig aangegeven dat we niet op onze plek kunnen staan. direct is iemand ter plaatsen gekomen en .....idd gewoon even een meter opschuiven. hahahaha duzzzzzz de sfeer is hier uit-ste-kend. als dit de voorbode voor de hele vakantie is wordt het smikkelen en smullen.
terwijl de buren naast ons met een medewerker van de camping de boel aan het verplaatsen was zijn wij op de koffie gegaan bij Tom en Tinie die hier ook op de camping staan. Die hadden visite van een stel dat wij ook kennen uit Albir in Spanje en zo blijft de wereld toch heel klein.

het weer is zwaar bewolk met een fris windje de temperatuur blijft steken op 12 graden en hier en daar miezert het wat. 
gereden kilometers vandaag is blijven steken op 104. het is een begin maar volgens google maps zijn we voorlopig nog niet in Scandinavie. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten