zaterdag 15 juni 2019

Donderdag 13 juni, vierentwintigste vakantiedag 2019

We woelen en we woelen en om 02.15 gaan we er samen uit en besluiten weer op pas te gaan. Om 02.45 rijden we weer. Heer-lijk rustig zo midden in de nacht en het is alweer licht dus dat gaat goed. De wegen hier in het noorden lijken erg op die van Noorwegen je rijdt 100 dan 70 en in de dorpen 50. Zo blijf je continu aan het opletten want overal staan camera's maar die zijn gelukkig wel aangekondigd.



Om 03.03 stoppen we midden in een dorp om voorrang te geven...................aan 2 rendieren, hahaha je bedenkt het niet, de beesten schieten van links naar recht over de rotonde en verdwijnen voor we ze op de foto hebben tussen de bomen het bos in.



Hieronder een foto van de schaduw van de camper op de weg. De fot is gemaakt om............03.41 ja klopt tis best licht hier om die tijd.



om 04.45 zetten we de boel weer aan de kant. Langs de snelweg bij een tankstation tussen twee vrachtwagens. we gaan het nogmaals proberen om te slapen.

HET LUKT, en na de koffie vertrekken we weer om 12.30 we gaan weer een stukkie want we willen hoe dan ook naar het zuiden.

om 15.45 zakken de luiken weer stoppen we weer langs de snelweg. We sluiten alles weer af en duiken in bed. en om 18.30 zitten we heerlijk aan de oven pizzaatjes. Daarna een heerlijke bak koffie en wrrrrroummmmm daar gaan we weer.

Ik zie half in het bos een groot bord staan en voor ik wat kan zeggen ziet Dea aan de linkerkant van de weg een grote zuil in de lucht. Heyyyyyy is dat het teken van de.................subway. Jaaaaaaaaaaa het is een subway we vliegen in de ankers om de afslag nog te halen en zetten de camper recht tegenover de ingang.



Het is ondertussen 21.30 en hebben er genoeg van, de buikjes lekker rond ( die van mij was dat al voor die tijd ) en we maken ons op voor een dag/nacht tja tis maar hoe je het bekijkt.

Het weer vandaag was vooral zeer wisselvallig maar het echt heel veel regen.
Totaal aantal kilometers vandaag ( in drieën ) 531

Geen opmerkingen:

Een reactie posten