zaterdag 15 juni 2019

Woensdag 12 juni, drieëntwintigste vakantiedag

Vannacht om een uur heb ik onderstaand plaatje geschoten.



Dit is dan ook bijna op z'n donkerst. Het blijft bijzonder en beide hebben we last van slapeloosheid. je wordt gewoon niet moe en moet jezelf dwingen om naar bed te gaan.


Eindelijk kwam de zon erbij, we hebben lang tegen elkaar weten te zeggen van johhh het is gewoon niet anders. Maar na enkele dagen alleen binnen te hebben gezeten verveeld dit snel. Tis nog wel koud hier in het haventje van Pitea. We vertrekken om 11.00 en gaan weer proberen iets zuidelijker te komen.




Het moet gezegd alles na Noorwegen is toch wat saai, tis prachtig daar niet van maar tis absoluut niet zo opwindend.



We maken onderweg enkele stops en om 15.00 op een mooie parkeerplaats iets van de snelweg af. We vinden nog een plaatsje maar tis hier al behoorlijk druk.
Na enige tijd vertrek de camper links van ons waardoor wij even een plekkie gaan opschuiven.

En dan langzamerhand komt er camper na vrachtwagen binnen. Het was al druk maar dit is belachelijk. Een klein campertje wat op de plek staat waar wij stonden moet tot 2x toe een heel stuk naar voren omdat er anders geen vrachtwagen achterlangs kan. Maar het wordt nog veel gekker er komt nog meer bij. Naast ons vertrek een personenwagen wij schuiven weer snel 1 plaats naar links en staan daar nu als tweede en deze mensen op de eerste plek blijven slapen net als wij. Dus wij staan prima zo.



Op het parkeerterrein staat een Noorse vrachtwagen en zodra de deur open zwaait wordt ik in het NL aangesproken?? Best grappig.
Deze man blijkt 10 jaar geleden met gezin te zijn geëmigreerd naar Zweden en werkt voor een Noorse werkgever, je verzint het niet.

Ik maak om 01.00 nog een paar mooie shots en dan is hoog tijd om te gaan pitten.



Het weer was vandaag redelijk een zonnetje maar omdat we nog vrij noordelijk zitten is het ook echt fris.
Gereden kilometers 202







1 opmerking: