zaterdag 15 juni 2019

Vrijdag 14 juni, vijfentwintigste vakantiedag 2019

Om 11.00 zijn we klaar voor vertrek. Het miezert en dat is een slechte start van de dag. We maken kilometers maar ook in Zweden is het vrijdag dus echt hard gaat het niet. Om 11.40 legen we op een parkeerterrein het toilet ook dat is in Zweden prima geregeld en tuffen weer verder.



Dea knipt nog wat foto's onderweg maar echt indrukwekkend is het allemaal niet.

Tegen een uur of 15.00 komt het zonnetje erbij en die zet flink door. We besluiten maar eens een stop plek te vinden. Ik zie 2 camper plaatsen in een aangrenzend dorpje we nemen de gok en gaan kijken. we rijden door het dorp en komen op de camper plek. Jeeetje zeg het lijken wel haringen in een ton en dat met dit lekkere weer. Camping gedrag niet gewenst, duzzzzz in je camper blijven zitten met dit heerlijke weer.

We zoeken verder en vinden een camping, dat is echt veel beter te doen. We vinden camping strandstuviken, een prachtige camping in de bossen aan een meer. Stoeltjes naar buiten en ahhhhhhhhhhhh heerlijk in de zon. we maken het niet te laat en genieten van de heerlijke avond die we achter de rug hebben.




Het weer was wisselvallig maar eindigde met zon en 22 graden.
Gereden kilometers vandaag 235



  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten