zaterdag 8 juni 2019

Zaterdag 8 juni, negentiende vakantiedag 2019

The love boat........





Als goed kijkt zie je ze allemaal, Kapitein Stubbing, Vicky, Jully, Doc en Isaac.

Hahahaha jaaaaaa de jonkies moeten maar even terug kijken op youtube de oudere generatie zingt het lied nu mee uit volle borstšŸ˜‚šŸ˜‚šŸ˜‚.

We worden redelijk laat wakker maar als het niet donker wordt is het oooo zoooo moeilijk om naar je bed te gaan.
Uiteindelijk vertrekken we rond de middag. Na een uurtje maken we een stop om te eten en staan op een plek waar we mooi uitzicht over de rendieren hebben.




Het blijven prachtige dieren om naar te kijken.
Na een uurtje gaan we verder, we zijn voor vandaag opzoek naar een plaats waar we het toilet kunnen legen gelukkig is dat in Noorwegen geen probleem weten we dus we speuren rustig de voorbij komende parkeerplaatsen af.



we denken er een gevonden te hebben maar de zuil waar dit mogelijk zou moeten zijn is totaal aan gort gereden.
We vervolgen onze weg en na ongeveer een uurtje vinden we een prachtige parkeerplaats waar we ook het toilet kunnen legen.

Ik haal de afvalbak uit de camper en loopt naar het gebouwtje toe, trek de deur open om de bak te legen....... en staar tegen 1 grote wand aan met tekst en uitleg. Wat is dit nu weer????

Het blijkt dat je de bak hierin plaatst en de machine hem leegt reinigt en voorziet van een milieu vriendelijk product om je afvalstoffen af te breken. Hoe is het mogelijk dat je zo een dienst gratis kan aanbieden. We zijn nog een beetje benauwd of we de cassette wel terug krijgen maar na enige tijd gaat het deurtje weer open en hoppa klaar voor gebruik. het blijft een vreemd land.

het is iets na tweeĆ«n en we houden het voor gezien vandaag we blijven op deze parkeerplaats staan en gaan zeker de cassette morgen nogmaals legen voor vertrek.


Het weer is een beetje druilerig vandaag en de temperatuur komt niet boven de 8 graden.

Gereden kilometers 102, we komen naar beneden maar het gaat niet snel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten