dinsdag 11 juni 2019

Maandag 10 juni, eenentwintigste vakantiedag 2019

We leven nog!! Als eerste de app voor de bandenspanning opstarten!!! gadver............ 2.9 goed we moeten in actie komen want dit kan niet zo blijven.

Op 2.5 uur rijden zit een Euromasten duzzzz deze maar in google maps geïnstalleerd. we vertrekken om 11.30 na het dagelijkse ochtend ritueel en het oppompen van de lekke band.
We rijden redelijk begaanbare wegen en durven na gister niet links of rechts te kijken voor een andere route. De sfeer aan boord is toch wat minder want de hele weg bestaat de kans dat het kleine lekje toch ineens groter wordt. We zien onderweg dat de band toch steeds zachter wordt en stiekem hou ik m'n adem in dat we het gaan redden.

Uiteindelijk bereiken we de Euromaster om 13.45. Aardige gast achter de balie die direct in actie komt, eerst mee naar buiten ( in de regen natuurlijk ) voor de bandenmaat. En dan zoeken in het systeem. Uitkomst 1 Michelin en 2 BF Goodrich. Nou ik heb er nog nooit van gehoord maar 1 band vervangen en dan thuis weer iets anders erop en dan op beide voorbanden lijkt me niet echt logisch.

En dus worden het de BF Goodrich banden, we zien het wel. De banden voldoen aan alle spec's die we nodig hebben dus dat zal het probleem niet zijn. Er wordt direct een ervaren kerel uit de werkplaats gehaald die aan de slag gaat. En werken kunnen ze. binnen driekwartier staat de camper buiten met 2 nieuwe voorbanden. ennnnn de schade...... nou 330 euro, ik vraag me af of we dit gered hadden in Nederland voor dit bedrag. We betalen en danken de heren vriendelijk voor de onwijze medewerking. 

Eigenlijk vinden we het wel welletjes geweest voor vandaag en we besluiten heeeeeeeel verstandig om een camping op te zoeken, even lekker douche water aanvullen en vuilwater legen even zonder zorg van het vrijstaan maar de geborgenheid van een camping. Op de doorgaande weg staat een camping aangegeven en na 5 kilometer nemen we de afslag naar de camping. Tjaaa ook hier ziet het een beetje oud maar we doen ut. Ik reken af 30 euro vraag waar we het eea kunnen vinden en we rijden naar onze stek.

Okayyyyy  even de stoom erop en ploffff zekering uit het kastje, nou goed even naar het volgende kastje en warempel we hebben stroom. Goed nu even kijken waar we water kunnen tanken. Alleen in het toiletgebouw bevind zich een kraan hey kom op hé klein tegenvallertje maar niets mis mee, morgen bij vertrek even met de camper hierheen rijden en vullen maar. Goed dan opzoek naar de put waar we vuilwater kunnen legen. na 10 minuten zoeken..........niets. Goed het begint een beetje te borrelen maar we staan op de camping en kunnen lekker heet douche dus relax ontspan. Chemisch toilet???? ja die konden we lozen bij toiletgebouw vertelde de dame bij de receptie. Nou we gaan er maar vanuit dat we deze morgen bij vertrek leeg flikkeren in een gewoon toilet want ook hier is niets voor te vinden. Duzzzzz resumé 30 euro over de balk gesmeten. en een sfeer die te snijden is. We liggen er op tijd in wat een K.T land is dit zeg.

En Geen enkele foto genomen vandaag😅😅😅

Weer vooral regen regen en nog is regen.
Kilometers gereden vandaag echt geen idee geen seconden op gelet of naar gekeken.  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten